Ännu en sörmländsk berättare

Eva Stilling på P4 Sörmland

I veckan mötte Eva Stilling programledare Johanna Iggsten i P4 Sörmlands serie om Sörmländska berättare. Mycket klokt blev sagt om skrivandets mödor, om att sluta skjuta upp, komma igång och ta sig en liten stund varje dag, och om rundgången mellan storhetsvansinne och djupaste förtvivlan som är en del av varje normal skapandeprocess.

Inte lika mycket hanns med om boken nedan, men det kan ju bli fler tillfällen. Boken handlar om en kvinna som av olika skäl tvingats överge sitt barn i samband med en skilsmässa och många år senare tar till ovanliga medel för att närma sig den nu vuxne sonen.

Eva har också valt den okonventionella vägen att möta sina läsare direkt och helt sonika besökt de bokcirklar som valt hennes bok som läsning. Bilden är från utställartorget på Mariefreds litteraturfest.

eva s

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s