Ny säsong med Sörmländska berättare i radio.

Sörmland berättar fortsätter samarbetet med Sveriges radio P4 Sörmland och en ny rad Sörmlandsförfattare och andra ordkonstnärer intervjuas under våren, varannan (udda)onsdag kl 11. Först kommer den prisbelönta romanförfattaren Robert Åsbacka, bosatt i Eskilstuna som intervjuas 16  januari.

Han följs av Christer Hermansson, Strängnäs 30 januari, Eva Stilling 13 februari, Arto Hämmäläinen 27 februari och Cecilia Rojek 13 mars… med fler spännande personer under hela våren. Sörmland är fullt av berättare! Vem är du nyfiken på? Hör av dig till Sörmland berättar.

Robert Åsbacka / Photo by Cata Portin
Foto: Cata Portin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s