Utställartorget i Mariefred

Lycka är att skriva en bok, så avslutade Arto Hämmalainen sin författtarpresentation på Utställartorget som hölls i samband med litteraturfesten i Mariefred. Dit kom 25 sörmländska författare som fick visa och sälja sina böcker, träffas och utbyta erfarenheter kring skrivande, förlagskontakter, egenutgivning, konsten att nå läsare och bokbloggare och mycket, mycket mera. Här är ett kort ljudspår med några smakprov från författarpresentationerna och lite bilder från dagen. För den som missade tillställningen kan vi rekommendera Författarnas Julmarknad 15 december på Eskilstuna Stadsmuseum, där många av de medverkande återkommer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s