Utställartorg på lördag i Mariefred

IMG_0519

På lördag fylls detta vackra rum av sörmländska författare, förlag och litterära sällskap. Det är första gången Mariefreds litteraturfest kompletteras med ett utställartorg. Vi håller öppet 11-19 och avslutar med ett mingel med öppen scen och en litterär överraskning. Så avslutas litteraturfesten!

IMG_0517

I rummet intill kan man hänga med sina nyförvärvade böcker och deras författare, och kanske vila hjärnan mellan programpunkterna på litteraturfesten. Det blir en spännande lördag. Det är heller inte alldeles försent att haka på om man är författare eller förläggare i Sörmland och vill visa sin produktion och träffa likasinnade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s