Bokmalarna tipsar i radio – om deckare.

Bokmalarna del 1-deckartips!

Så här lät det när två Sörmländska författare boktipsade i P4 Sörmland under rubriken ”Bokmalarna” Och sex tillfällen till blir det i sommar. Nästa onsdag är ämnet fantasy och vi har bjudit in Elin Holmerin från Katrineholm att tipsa. Hon både skriver själv och driver förlag. Själv ska jag också tipsa om science fiction/fantasy eftersom det är en genre jag tycker att jag kan lite om…vad gällde deckare höll jag mig klädsamt i bakgrunden!

Det här är böckerna de tipsade om:

elakt spelFB omsl..jpg

Men, måste jag medge, sista tiden har jag blivit tvungen att läsa en del deckare ändå. Ska man sätta sig in i de Sörmländska författarnas underbara värld så blir det en del sånt. Allt från Börje Carlssons hårresande otäcka ”Mördaren” till Anna Roos senaste ”Pakt” som handlade om bra mycket mer än ”vem gjordet?” och med en superkompetent och till synes känslokall affärskvinna i huvudrollen. Kanske att jag får ompröva min roll som deckarhatare. Både Börje och Anna hör för övrigt till de vi möter under sommaren i P4 Sörmland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s