Lyssna på länsfinalen i Poetry Slam

Här är några nedslag ur tävlingen i fredag då ett lag utsågs till SM och dessutom en Sörmlandsmästare…Det var en oförglömlig kväll på Nyköpings teater när Sörmland för första gången tog ut ett lag till SM i Poetry Slam. Bra poeter, bredd i ämnena, seriösa jurygrupper och spännande in i det sista! Ett sammandrag av tävlingen kommer snart som ljudfil, tills dess, håll till godo med bilderna från kvällen.

final 2

Bortåt sextio personer satt i publiken på Nyköpings teater när åtta finalister från hela Sörmland tävlade om en mästartitel men kanske allra mest om en resa till SM i Jönköping. Fyra av dem tog sig till Sörmlandslaget och vann gjorde Anna Enbom, Eskilstuna, nedan.

 

 

Anna m pris

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s