Sista finalisten på plats!

anna och malkon

Det blev Anna Enbom, Eskilstuna, som knep den sista finalplatsen i Poetry Slam i Sörmland. Här med gästpoeten Malkon Malkon, vars dikter hon också översatt. Ibland uppstår litterära språkvänner alldeles av sig själva.

Det kom också ett glädjande sms samma dag, vårt första matchade språkvänspar har kommit överens om att börja sitt samarbete. Ett spännande projekt tar sin början samtidigt som Poetry Slam i Sörmland börjar bli klart-för denna gång! För det är flera orter som vill fortsätta, och för den som vill bli MC och arrangera slam efter alla konstens regler finns en kurs i september. Där man också lär sig en hel de annat…

Men det som hägrar nu är länsfinalen på fredag i Nyköping, och där tävlar alltså följande sörmländska poeter: Christer Eriksson, Cora Söderlund, Astrid Joelsson, Nils Wellander, Wesam Assabsabi, Oliwer Carpman, Alexej Potorochyn och Anna Enbom!

En av dem blir Sörmlandsmästare och hela fyra åker till SM i Jönköping.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s