Henry Bowers till länsfinalen i Poetry Slam i Nyköping 27 april.

Henry Bowers

Sådärja- nu var den andra gästpoeten bokad till länsfinalen i Nyköping i april. Henry Bowers. Denne SM-vinnare, estradpoet och rappare har alltid fascinerat och överraskat. När jag först såg honom var han en ung och nästan lite vek pojke med jättelångt skägg och vissa problem att ta sig in på krogen – men rösten som kom ut verkade tillhöra en femtioårig dramatenskådespelare. Han kom att höra till de bästa i många år efter och blev som jag minns det svensk mästare ihop med Emil Jensen något år i början av detta sekel.  Det finns bara en som han och han utgör definitivt ännu ett skäl att inte missa länsfinalen i Nyköping 27 april…

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s