En gammal tjej i Nyköping

britt-marie bruno asp

Nu är den första gästpoeten till Länsfinalen bokad! Britt-Marie Bruno Asp från Nyköping debuterade som poet för något år sedan vid över 70 fyllda och fick bra recensioner för sina dikter, skrivan från 70-talet och framåt. Temat hon jobbar med idag kallar hon själv för ”gamla tjejen”. Hon ha ett förflutet som rektor, dramapedagog och mycket annat och bor i Nyköping. Du kan lära känna henne lite i förväg via denna länk, en intervju i P4 Sörmland. Där hör man också en och annan dikt.

[/audio

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s