…och det här är Irène!

Irene & reklamInte nog med att ni lär er att hålla skrivarcirklar och berättarverkstäder av de vassaste gästlärarna Lars Hermanssson och Pelle Olsson, under kompetensutvecklingskursen 19-21 september 2018 får ni också en djupdykning i Poetry Slam och dess innersta mysterier, ur ett arrangörsperspektiv.

Irène Karlbom Häll vann SM individuellt 1999 och har lång erfarenhet som MC (Master of Ceremonies) och arrangör. Så här beskriver hon sitt moment:

Hur anordnar jag en Poetry Slam-tävling enligt de regler som gäller över hela världen? Hur är man MC (en konferencier med vissa domaruppgifter). Vad gör man om två poeter får samma poäng? När måste man diskvalificera en poet? Hur tar man lagom mycket plats och gör tävlingen rolig för alla inblandade. Hur tar man hand om olyckliga poeter?

Vi genomför givetvis också ett Slam så ni får pröva själva!

Poetry Slam-momentet tar cirka 2,5 timmar och är en mindre del av kursen. Läs mer om de andra delarna och om lärarna Lars Hermansson och Pelle Olsson i de tidigare inläggen. Och sist men inte minst, skriv in 19-21 september i era kalendrar, bearbeta era chefer och ansök redan nu, till exempel på denna sida.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s