Ett steg närmare Länsfinal

dagny på Nyköpings Teater

Inte nog med att 105-åriga Dagny var imponerande vass och charmig, Nyköpings Teater var också en perfekt plats för en länsfinal i Poetry Slam, tyckte jag. Ståndsmässig och intim på en och samma gång. 27 april är nu så gott som bokat.

m annika edvallSedan fick jag äntligen träffa Annika Edvall, som driver Barnkulturcentrum i Nyköping och är den som ansvarar för arrangemangen där. Det känns bra att Poetry Slam får börja och sluta i Nyköping och vi har börjat smida planer inför 2019, då Sörmland berättar särskilt inriktar sig på barn och unga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s