Malin Jakobsson gästpoet i Eskilstuna…

malin jakobson

Malin Jakobsson blir den poet som inleder Poetry Slam– tävlingarna i Eskilstuna torsdagen 12 april på Contrast! Sedan blir sista chansen att ta sig till länsfinal sannolikt också i Eskilstuna, nämligen tisdagen 24 april. Kom och tävla, rösta, titta. lyssna. Bara Malin Jacobsson är värd att släpa sig ur fåtöljen för att uppleva. Hon är troligen den mest personliga och originella poet och estardörer som Poetry Slam-scenen burit fram. Den som tror att hen vet hur estradpoesi ”brukar låta”  måste komma och se en kvinna som kliver över alla genrer och har handväskan full med överraskningar.

Och nöj er inte med det. Våga tävla. Anmälan på plats. Vi ses i april!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s