Lada för litterära salonger

bie 3.JPG

I Bie utanför Katrineholm finns en fin gammal lada eller snarare sädesmagasin som under åren har rymt både dansbana och farsteater (förutom säd, då). Nu är den sedan två år ett hem för högprofilerade litterära salonger, ordnade av nuvarande ägaren Lars Hermansson, författare, kulturjournalist, förläggare med mera.

I sommar ordnas -förhoppningsvis- för andra sommaren Bie biennal med samtidskonst både inne och utanför i parken. En fin och intim lokal som fick mig att alldeles glömma att ta ännu en groupie och det var nog lika bra, det börjar bli lite tjatigt. Det är Lars Hermansson som tittar ut ur bilden nedanför.

bie interiör

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s